"Een manager die zich volledig concentreert op het realiseren van zijn doelstellingen,
kent wel de regels van het spel, maar niet de bedoeling ervan".

Bill Reddin

W.J.Reddin & Associates Nederland B.V.


Al in 1972 werd in Nederland een eerste 'Reddin Managementseminar' gegeven, gebaseerd
op het 3-D Management model. Kort daarop werd het Nederlandse bureau W.J.Reddin & Associates Nederland B.V. opgericht en vond vestiging plaats aan de Herengracht in Amsterdam.
De Amro bank was een van de eerste grote Nederlandse ondernemingen die met dit model
een resultaatgerichte cultuur aanbracht in de organisatie. Vele andere ondernemingen en organisaties volgden. Sinds 1972 hebben duizenden managers de inmiddels befaamde
‘Reddin Seminars’ gevolgd waarmee Reddin een belangrijke bijdrage levert aan de ontwikkeling van managers en organisaties. Na Amsterdam, Naarden en Zeist is het bureau thans gevestigd in Nunspeet op de Veluwe. Een team van gelicenseerde trainers en consultants draagt door middel van training de methode over aan managers en ondersteunt organisaties bij de implementatie. Dankzij de internationale samenwerking is hun expertise hoog en actueel.


'Fouding Member of the Reddin Institute'

Hein Hendriksen, directeur van W.J.Reddin & Associates Nederland B.V. en van Reddin International Ltd. is partner van Reddin Consultants en één van de vier Associates die het 'Reddin Institute', gevestigd in Toronto, heeft opgericht. Dit instituut stimuleert internationaal onderzoek naar de effectiviteit van management methoden en manieren om organisaties in te richten. 

Founding Members of the Reddin Institute:

  • Doug Emmerson
  • Alejandro Seralde
  • Aulis Lamio
  • Hein Hendriksen 

 

(Download een brochure)

© 2018 WJ Reddin | Webdesign Blanc Webdesign